Lunch Göteborg

Om oss

Vi lagar maten till pausen och festen i Göteborg

 

W&W Förvaltning och matkoncept

W&W Förvaltning arbetar med att driva igenom specialanpassade matkoncept för restaurang och servering.
Målet för oss är alltid att skapa en restaurang, café, bar eller en kombination av dessa som passar och fungerar i sin speciella omgivning och miljö.
Lunchrestaurangen Mat & Potatis är viktig för oss.  Dess läge, kundkrets och övriga förutsättningar passar lunchservering väldigt bra. Som följd har detta har gjort oss duktiga på lunchservering och vi lägger stor vikt på lunchen.
I de av våra restauranger som har förutsättningar för att servera frukost och kvällsservering så har vi även det.

 

Våra Restauranger

Restauranger i Göteborg som drivs idag i W & W Förvaltnings regi är Mat & Potatis.

 

Under uppstart. Vi letar efter nya lokaler för verksamhet i centrala Göteborg.
 

Tidigare restaurangprojekt:

Restaurang Mektagonen. 2009 starrtade vi restaurang Lunch4u i Krokslätt. Lunch4u bytte senare namn till Restaurang Mektagonen. Huvudsysselsättningen här var lunch. 2017 startade vi även baren Westcoast som snabbt bytte namn till Kwartersbaren. 2019 övertogs Restaurang Mektagonen och Kwartersbaren till att styras av hotellverksamheten.

The Company i Borås. 2013 starrtade vi restaurang The Company i Borås. Med ett skräddarsytt koncept för västsveriges textil och modestad nummer ett. Projektet var en del i planläggningen av Simonsland i Borås. I december 2015 övergick The Company till att styras i fastighetsägarnas egen regi.

Lunchen.nu i Sahlgrenska område.
Under 2007 startade vi planering av projekt Lunchen i området Änggården på Medecinareberget. I slitna lokaler fanns en befintlig restaurang. Lokalerna totalrenoverades och utrustades med nya maskiner och ny inredning. Verksamheten utökades med en större terass i anslutning till restaurangen 2010. Året därpå 2011 övergick Lunchen till ny ägare.

Personalmatsalen i Dagabs lokaler i Göteborg. 

Tavernan i Schenkers lokaler i Göteborg.